Vikingové 20. 10. – 26. 10.

Uickey
Za tento týden: 380 km
Celkový počet: 23135 km
Hmotnost: 86,0 kg

Vašek Viky
Za tento týden: 155 km
Celkový počet: 10040 km

Neděle: 30 km. Až po televizním cyklokrosu rychle s kolem kolem baráku.
Neděle: CX soustředění Podbořany.

Sobota: 80 km. Váša jede na soustředění a tak jsem se nechal do Podbořan odvézt Vokáčema na průzkum trati, kde se jede v úterý 28.10. pohár. Cyklokros jsem ještě nejel a jestli bude sucho tak si to zkusím. Trať na poli už je vykolíkovaná a i když bylo sucho zoufale to po tom měkém podkladě nejelo. Věřím Fábovi, že jestli bude mokro musí se to celý běžet. Z pole je výjezd přes cca. 2 m vysokou dřevěnou lávku. Její překonání je celkem adrenalin. Musel jsem to dát nejdřív průzkumně po svých a pak to teprva dal.
Z Podbořan pak do Lubence a po I/6. Přesto, že celkový průměr 24 km/hod cítím se celkem unaven po dnešku.
Sobota: CX soustředění Podbořany.

Pátek: 30 km. Do práce a z práce a pak jsme s Vénou jeli vyzkoušet ty krosové pláště. Ze Soko po nové cyklostezce a po projeti mělkého bahýnka před Citicema jsem chytil defekt předního. Takže po výměně ruce od bahna. Domů po silnici pro novou duši a pak zpět tam kde jsme skončili a do Hlavna a dom. Stačilo.
Pátek: 20 km.

Čtvrtek: 80 km. No tak se mi to líbí. Junioři a kadeti měli dnes na švihu výraznou převahu. Zejména tedy početní. Ze starších jen já a Aleš s novou pěknou hrazdou Syntace (i když na silničním kole není žádna hrazda pěkná) a mladíci David, Váša, Ondra a Vašek Valošek. Trasa na Franťáky a přes Hůrku a cheb a Nebanice dom. Pár rychlejších ale kratších úseků a spůrtu na tabule. Do kopce dýchám čím dál víc, zato na těch sprintérských prémiích (Kynšperk od Nebanic a Sokolov z ranžíru)jsem řádil na 53×12 jako Cavendish. Na rovince z Chebu k ypsilonce jsem je chtěl všechny odpárat jako to umí Tibor, ale stanovený limit 50 km/hod jsem nedokázal držet moc dlouho, takže 2 “mouchy” za mnou vydržely v tom háku.
Večer příprava Vaškovo kola na CX soustředění do Podbořan. Nový pláště Schwalbe CX Pro Sport jsou pěkný štíhly drapáky, ale se absolutně nesnesly s ráfky Remerx Stormy. Ráfek je nepatrně menší než než plášť. Na Mavic kola bez problémů.
Čtvrtek: 65 km.

Středa: 0 km.
Středa: 4,3 km v bazénu.

Úterý: 65 km. Rychlá dvouhodinovka s Tiborem, Onťasem, Davidem a mým Vaškem. Na srazu ještě junior Vašek Valošek, který byl na tréninku naposled před prázdninama a tak se nebylo co divit, že za Šabiňákem již nebyl vidět. Přes Kynšperk a I/6 do Mokřin, Lipoltov a přes hráz Jesenice, Nebanice, Hluboká a Habartovem domů. Tiborovi zdatně sekundoval David nebo obráceně, já s Vaškem – kterej jel hranu (já k ní neměl daleko) – jsme to jistili zezadu a mezi námi SatuPeka. Průměr k 33km/hod.
Úterý: 55 rychlých km.

Pondělí: 95 km.
Pondělí: 4 km plavání

This entry was posted in Vikingové. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *