Vikingové 19. 5. – 25. 5.

Cestou do Kraslic

UickeyZa tento týden: 650 km
Celkový počet: 10175 km
Hmotnost: 85,0 kg
Vašek Viky
Za tento týden: 429 km
Celkový počet: 4592 km


Neděle: 75 km. S Vaškem na kraják MTB. Příprava se vyplatila a týdenní nácvik nejtechničtějších úseků byl na změněné trati v těžké konkurenci 4 kadetů završen bronzovou příčkou.
A přesto, že byla trať i pro mě “jezditelná”, bohužel jsem nevysypal bobky z trenek a závod nejel.
Neděle: 75 km. Kraják MTB.

Sobota: 125 km. Nejprve rychlej švih se Satupekou na silničkách přes Loket a Bečov a Krásno a odpo tempově do Varu na ČP XC. Bohužel 45 km z toho vestoje jelikož mi na bajku zajížděla sedlovka a tak jsem objímku dotáhl tak, že jsem zmrvil závit.
Sobota: 30 km. Plzeň – Uněšov

Alessandro Bertolini je opravdu aero (cyclingnews.com)

Pátek: 135 km. S Vaškem do Úněšova a zpět. Konečně trochu slušnější a zábavnější švih. Zpět stále na velkou, až na půlku kopce do Krásna, kdy jsem vyměk. Z Lokte s Mírou kterou navozoval závodní stav na zítřejší pohár. Tak doufám, že zajede.
A zítra začína opravdové Giro. Můj oblíbenec, dělník asfaltu Bertolini rozhodně na repete vítězné etapy pomýšlet nemůže. Rozehrané je to pěkně a bude to válka. Jsem zvědav jak budou úřadovat Cobra s malířem Leonardem a jak jim bude vzdorovat Killer a Falco nebo Delfín z Bibione.
Pátek: 90 km. Soko – Plzeň

Dám to?!

Čtvrtek: 70 km. Jak kdyby se o mě chřipka pokoušela, ale Vaška jsem nechtěl nechat jet samotného na 2. díl seznamovacích odpolední s trasou víkendových závodů a tak jsem jel taky. U lávky jsme počkali na Palinka a po chvíli i Fišiho potkali. Fiši jezdí z kopců jak buldozer a kameny a kořeny jako kdyby ani neviděl.
Teď už se cítím líp. Ani v krku tolik neškrábe. Asi jsem to rozjezdil.
Čtvrtek: 70 km. Soko – Vary – trať ČP – Loket – Soko

Nový overal TRI Čeko Sokolov

Středa: 50 km. Přestože mám dojem, že pořádně nejezdím, tak mě bolely fest nohy. Do toho zima, lehke poprchávání a kašlík takže jen Chodov a přes Vřesovou.
Václav vyfasoval pěknou kombinézku na triatlon značky 2XU. Je vymakaná a premieru si odbude za týden na Českém poháru v Poděbradech. Jsem zvědav jak obstojí mezi staršíma žákama.
Giro je pěkně rozehrané. Už se těším na víkendové etapy a pondělí časovku do vrchu.
Středa: Plavání 2 hodiny.

Nácvik průjezdu typické tornantyÚterý: 90 km na MTB. Tak jsme si byli s Mírou, Palinkem jr., Davidem a Vaškem projet trasu karlovarského MTB víkendu. Trať je to pěkná, jezdivá, technická a jsem moc rád, že to vůbec nemám v plánu jet. Na druhou stranu trochu jsem provětral bajka a je fakt, že v tréninku je síla, jelikož když si člověk nějakou technickou pasáž několikrát zopakuje a navíc má možnost jet podle návodu technicky zdatnějších jedinců, zdají se mu překážky snazší. Největším letcem se ovšem stal malej Ficenec, kterej dával i sjezdík, kde se zasukoval Palinko i Míra. Rozhodně tohle místo bude stát za zkouknutí i při závodě. Vašek kupodivo a proti mému předpokladu nedělní závod neodvolal po dnešní prohlídce a chce ho jet. No už se těším, až se zítra projedu na kole. Silničním kole.

Úterý: 80 km Sokolov -Loket – Vary – okruhy ČP – Sokolov.

Pondělí:  105 km. Vaškovi odpadlo plavání a tak jsme jeli s Davidem koupit tu čepičku do Ostrova k Čechmanům. Kolem 3-tí všude plno aut a moc dobře se nejelo. Po závodním víkendu víceméně kompenzační tempo. Tam přes St. Roli – já koupil Tomovi čepičku CSC a David sobě Duklu Praha a blatník –  zpátky přes Kyselku.

Pondělí: 95 km. Sokolov – Ostrov – Sokolov.

This entry was posted in Vikingové. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vikingové 19. 5. – 25. 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *