Vikingové 23. 6. – 29. 6.

Uickey
Za tento týden: 670 km
Celkový počet: 13200 km
Hmotnost: 85,0 kg
Vašek Viky
Za tento týden: 352 km
Celkový počet: 5937 km

Neděle: 95 km. Mistrák SALu. V kategorii jsem teda vyhrál (i když mi to svou nepřítomností dopřál Píno Hennlich). Celkově asi 10. Na to abych jel s Jeřabinou, Trunschkou nebo třeba Ládikem Fábou nemám a už mít nebudu, ale spokojen pro dnešek jsem.
– zase v ve skupině s tempomacherem Jirkou Folvym a když si z první skupiny vystoupil Michal Šupol a jel s námi byl jsem si jist, že nás zezadu už nikdo nedocvakne
– Šupy ve sjezdu z Mníšku letěl jako sokol. Já měl max. 78,8 km/hod.
– výborně jel Ondra Stránský, první berg na Klíny jel špic a vlastně nadělil peloton a po zásluze vyhrál juniory, kteří jeli jen 2 kola
– Míra B. byl lehce zklamanej, ale abych tedy napsal něco pozitivního, tak když se podívám na sjezdík na MTB v Chodově který visi na bikeri.cz tak ho znatelně jede ze všech riderů nejrychleji.
– Petr Hendrich a kluci z KL Sportu a EXE udělali perfektní závod: zajištění křižovatek, zázemí hotelu Emeran, podávání bidonů, občerstvení v cíli, energetický nápoj, rychlé vyhlášení … všechno perfektní. Díky.
Neděle:

Sobota: 55 km. Totální kompenzace na Frantovky a zpět. Zítra SAL.
Sobota: 30 km

Pátek: 150 km. Váša jede do Plzně a tak s ním do Uněšova a zpět. Silný zápádní vítr znepříjemňoval cestu hlavně zpět. A cestou do Plzně když to bylo na bočák tak Vašek trpěl a u sudu mu nebylo vůbec do řeči. Lehkým vahám se ve větru asi opravdu musí jet hodně blbě.
Pátek: 100 km Soko – ETI – Plzeň přes Lozu

Jointy v ďábelském stoupání na Ashberg

Čtvrtek: 100 km. Nejdřív 30 km na rozjetí a pak na sraz. Jen v 5-ti (já a Vašek, Jointy, Aleš a David). David to navíc otočil už v Boučí, že hamounil kiláky sám a my pokračovali vstříc nechutnému stoupání z Klingenthálu na Ashberg, které se jelo při Závodě míru asi 4x když pak pod hotelem vyhrál Tomáš “Koňous” Konečný. Nám to stačilo jednou a i když jsme měli ještě v plánu Přebuz, jelo se rovnou dom přes Bublavu.
Čtvrtek: 70 km Soko – Kling – Bublava – Soko

Schován za Milošem

Středa: 25 km. Tak na první letošní Lopatárně mi nebyla přáno dojet. V půlce závodu celej balík rozprášila vichřice a ona pověstná “průtrž mračen” … jak říká Míra B. Ostatně ten byl v pelotonu se svou chasou z Ostrova také. A taky Víťa Hanuš, Míra Rajšl s Jirkou Blažkem z ML a sparťaní s Pávisem a další a další. Start jsme s Vaškem stihli jentaktak. Zaparkovali jsme ve 17,10 a měli na rozjetí 2 kola. Po startu jsem nic většího v plánu neměl, spíš jen pomoc Vášovi aby vydržel co nejdýl. Držel se cca. 10 kol. Já jsem se asi v 15 kole celkem omylem ocejtil s Fandou Raboňem na špici sám a i sem si myslel, že jsem i 3 body získal – bohužel jsem si neuvědomil, že hned zkraje ujelo pár Sparta-boys s Kájou Koprem. Pak jsem rychle zacouval do balíku abych se vydejchal. Konec přišel tušim v 5+20-tym kvůliva té průtrži. Škoda. Čím dál víc se mi Lopatárna líbí.
Středa: 20 km Lopatárna

Úterý: 110 km. V 9-ti lidech ze Soko. Postupně se jednotlivci oddělovali a domů jsme dojížděli ve 3-ech. Já, můj Vašek a Vašek Waloschek. Trasa přes Frantovky, Luby a Německo do Klingu. Průměr 31 km/hod, což je i dost, vzhledem k tomu, že chceme jet zítra s Vášou na Lopatárnu. Mám dojem, že po těch výletech do Jirkova minulý týden jsem nějakej zataženej a moc dobře se mi nejezdí.
Úterý: 100 km Soko – FL – Luby – Kling – Soko

Pondělí: 135 km. Po třech dnech konečně svezení na silnici. Serpentýny v Lokti jsem vyjel s Tomkinem, v Bečově se obrátil a jel naproti Bátisovi a do Krásna jeli docela pecky. Chtěl jsem ho utrhnout, ale v polovině jsem rezignoval a chtěl jen doťapat nahoru, ale von ne. Takže jsem si musel dávat za nim. Syčak. Ty dozvuky Sparty v něm stále jsou. Po večeři jsme jeli s Vaškem krokádu do Nebanic na Kofolu a přijeli dom až v 1/2 10-tý. A večer jsem hezký den zajedl 1/2 sklenicí Nutely. 8-/
Pondělí: 40 km Soko – Nebanice a zpět, 1,5 hod rege v bazénu

This entry was posted in Vikingové. Bookmark the permalink.

4 Responses to Vikingové 23. 6. – 29. 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *