Vikingové 25. 8. – 31. 8.

Uickey
Za tento týden: 570 km
Celkový počet: 19010 km
Hmotnost: 84,0 kg
Vašek Viky
Za tento týden: 360 km
Celkový počet: 8419 km

Neděle: 80 km. Půl dne na Ohři. Kánoe ani zdaleka neumí jezdit tak rychle jako silnička.8-/ Bohužel jsem se po příjezdu naobědval a tak jsem mohl vyjet až po skončení přenosu z Vuelty. Snažil jsem se abych najel co nejvíc do tmy a tak nakonec průměr 35 km/hod a 70 km na Frantovky a Hůrku a přes Cheb a Nebanice dom. Sparinga mi dělali 20 km Milan Šplíchal a Míra Zákuťan. 10 km jsem měl na bajku z rána, kdy jsem jel po stezce Varů, kolem Svatošek do Lokte.
Neděle: 25 km. Soko – Loket – Soko.

Sobota: 105 km. Na TT v Sokolově. Záviděl jsem Brillákovi a Tibimu, že maj odpoledne už “odpracováno”. Já vyjel asi až v 5, směr Loket (domluvit na zítra loď), Vary, Nejdek (předat Pávisovi hrazdu, aby měl na Okolo Slovenska). Kaslice (vyzvednout Vaškovo zapomenutý tepák a brýle). Dojel jsem za tmy. Pocity nic moc. Aspoň, že Váša dle mého jel výborně na triatlonu. Vloni jsem chválil Jirku Chrousta, že jel ve skupině s Fishim. Letos Vašek přijel ve skupině před Radkem. Běh sice hluboko podprůměrnej, ale celkově šel pěkně. Po poháru v Mělníku – kdy nezávodil, ale to objel – si u mě Václav vylepšil obraz.
Sobota: 35 km. Velká cena Sokolova.

Pátek: 105 km. Dnes na 3 etapy. Ráno 45 a odpo 30 v tempu. Večer pak s Tomem a Vaškem pomalu z Kraslic. Zítra toho taky moc nenajedu, leč dělám zázemí pro Vaška na Velké ceně Sokolova v triatlonu.
Pátek: 30 km.

Čtvrtek: 30 km. Původně jsem měl s Tomem a Vaškem Klínovec, ale počasí nebylo stále a tak jsme dali po vzoru CSC a T-Mobile nejprve lanové centrum v Schoenecku a pak bazén. Večer jsem se přečetl ve startovce. No rozhodne první zářijový týden. Ve formě jakou jsem si přivodil teď nedojedu ani do Krušovic.
Večer 30 km. Naštěstí už jsem pak nic nejedl.
Čtvrtek: – km. Lanové centrum, bazén.

Středa: 110 km. S Vaškem z Kraslic dopoledne vyřídit formality na karlovarském gymplu a zpět přes Nejdek. Na Vaška teď nemusím brát vůbec ohledy. V háku za mnou jede jak přikovanej.
Středa: 110 km.

Úterý: 85 km. Na srazu mraky lidi. Mj. bráchovové Vávruškové. Tibor vyšvihanej jak profík – bylo mu tejden blbě a nejedl. Chebští Míra Zákuťan a Milan … těch sem se omylem zbavil: před Frantovkama zastavili na čůrek a já jim řikám, že jedeme pomalu na Hůrku. Jenže ve Frantovkách sem si uvědomil, že Vašek by tímpádem měl 150 a tak jsme to ohnuli na Dlouhé Mosty a já na kluky úplně zapoměl. Oni to pak praskali na Hůrku ale už jsme se nepotkali. Ještě jednou omluva. Taky Jirka Blažek s námi jel a Čočkin Ondra výborně, Máša po dlouhé době, Aleš, Tom Linhart a kousek i Venca Sobotka.
Za Nebanicemi jsem chytil defekt a už to nebylo ono. Ono to teda nebylo ani do té doby, ale pak mi to jó nejelo. Závěr jen s Vaškem do Soko, vyměnit duše a v Kraslicích až v 8.
Úterý: 115 km.

Pondělí: 55 km. Na 2-denní služebce. Nerad jezdím na služebky. To člověk jen sedí (v autě, na jednání, v restauraci) a jí. Vzal jsem si kolo a nakonec vyšetřil 2 hodiny a dal z Olomouce na Lutín a v dědině Nová Dědina obracel. Bylo to ale v časovém presu, namotal jsem se na dálnici a praskl mi drát, takže pocity nicmoc.
Pondělí: 45 km. Kraslice – Bublava – Kling – Schoneck – kling – Bublava – Kraslice

This entry was posted in Vikingové. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *