3. středa

Říká se do třetice všeho dobrého i zlého. Středeční pohár potkalo to dobré. Konečně se sešla pěkná grupa a tak se moc hezky závodilo. Díky krátkým závodům a také intervalovým startům se o vítězství bojovalo až do samého konce a o všem se rozhodlo v posledním šestém díle.

Elitní kategorie byla sice trochu ochuzena, byli pouze Míra Brill a Tomáš Strnad. Veteráni s kadetama pak dali dohromady až devíti členou skupinu. Tudíž se závodilo v 11 lidech a to bylo docela pěkné. Kromě mne a v prvním závodě Robyho (po nemoci jel pouze jeden závod), měl v podstatě každý s kým závodit. Pole se promíchávalo, předjíždělo se, bojovalo i spurtovalo. Prostě pro přihlížející nádhera (doufám).

Mezi nejmenšími se také konečně závodilo regulérně. Na startu 3 mini závodníci, jeden o něco starší a pak opět Petra Janusová. Ta však jezdila kratší úseky s velkými. Dan Šverdík z Profisportu jako starší měl s mini vždy úlohu stíženou a i přes bojovnost to těžsce nesl. Zato ostatní mrňousové si to rozdávali jako ti velcí a ve třech ze čtyřech závodů se spurtovalo o vítězství. Nakonec nejúspěšnější byl Kája Macán (Plamen Chodov) před Tomášem Bolcem z Habartova a Dominikem Fialou (Profisport Cheb).

Výsledky: K1 – Tomáš Strnad (Wattsenglish.com) 26 bodů, Míra Brill (Wattsenglish.com)  28,

K2 – Jiří Čechman (Cykloteam Ostrov) 30, Ondřej Sýkora (Profisport Cheb) 32, Daniel Johanes (Profisport Cheb) 33, Petr Fiala (Profisport Cheb) 34, Jiří Bartoš (TBB) 35, Petr Šulc (Wattsenglish.com) 35, Tomáš Makoň (MCB Sokolov) 37, Pavel Kodl (TBB) 40, Jan a Robert Vokáčovi 70!!!????

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *