Oslava v ISSOlandu

Bylo nebylo, u Tomsíka se slavilo aneb report z oslavy pro fanoušky jednoho z nejatraktivnějších cyklistů naší skupinky :).

I když je to k neuvěření, Jirkovi bylo… joo, bylo mu 50 let. Za ženy můžu říct, že by mu půlku století nikdo nehádal, a za kluky, snad že i přes tento nepatrný handikep mu to jezdí dost dobře.\r\n\r\nÚčast na oslavě (pozvánka) byla veliká, převeliká a konala se v zábavném Disney, pardon ISSOlandu ve Svatavě. Kdo přišel, potkal nejen Šmoulata, ale i puzzlíka Míru, Tomkina, pražandu Gabču, naprostého nekaliče Radka s Evčou a jiné sporťáky i civilisty. Chyběl nám snad jen Pepa, kterému omluvenku odpustíme, ale jen proto že musel za tchýní 🙂 a Imríšek.

Oslava

Baštilo se ve velkém. Maso různých druhů a tvarů a všechna výborná. Mě a tchoříkovi nejvíc chutnaly kuřecí stehýnka, která vyráběla manželka Jitka. O jejich správnou teplotu a propečenost se nestaral nikdo jiný než náš předseda, který to vzal do svých, a jak jistě všichni uznáte, nejpovolanějších rukou. Důkazem, že to byla opravdu žranice, bylo i konzumování masa jednou nejmenovanou vegetariánkou Mácou …\r\n\r\nPilo se pivo Permonovo ve dvou barvách a i přes poplašné zprávy z pozdní noci jeho zásoby nedošly.\r\n\r\nOslava\r\n\r\nTančilo se a že hráli dobře, potvrdí Venca Sladký, kterého bych pasovala na tanečníka večera. Myslím, že by na ortopedii koukali, co dokáže člověk 2 dny před operací kyčle :).\r\n\r\nSlavilo se do rána, nic jsme nezničili a měli jsme zase jednou možnost vidět pít lidi, co pasujeme na abstinenty, tančit lidi, co sotva chodí, rvát zažraný a nadraný cyklisty kolo do auta, aby nemuseli domů kolmo, hrát bowling se sádrou na ruce a hlavně pokecat a vyměnit si totálně zaručené sportovní, ale i jiné informace. Věděli jste například, že maso v žaludku přežívá až 4 dny a při jeho zpracování spotřebujete stejně energie jako při sexu? Tak prý proto elasťáci, co to berou fakt vážně, před závodem nejí maso a nesexujou… No dobře jim tak ;).\r\n\r\nOslava\r\n\r\nTak Jirko ještě jednou vše nej nej do dalšího půl století, ať ti to jezdí, jez maso, sexuj a míň padej :).

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *