Palinkové na Beckeru

dsc01855V sobotu se na start závodu v Domažlicích postavili proti sobě (i když v jiných kategoriích) oba Palinkové. Starší závodil téměř dvou letech. Na suché a rychlé trati s několika technickými pasážemi se navzájem videli pouze na startu.

dsc01858Pája si po pár metrech začal budovat náskok před soupeři, ale kvůli technice musel vyběhnout jeden kopeček a soupeři jej dotáhli. Když odjel podruhé a měl k dobru třičtvrtě minuty, tak podcenil jeden technický úsek poslal to k zemi. Navíc zašmodrchal řetěz a náskok byl opět pryč. Dotřetice však dokázal opět všem poodjet, přesto díky okolo zpět jedoucím závodníkům byl opět dojet a musel bojovat o vítězství až na pásku.

dsc01869Za to velkej Pavel měl jiné starosti. Původní strach z posledních kol byl zbytečný. Měl totiž obavy, že ve vysokém tempu nevydrží. Opak však realitou. První zahřívací kolo vcelku OK, druhé a třetí bylo peklo a Pavel měl pocit, že to nemůže přežít. Poslední dva okruhy, ale nohy začali pracovat. Že by návrat závodní formy??? V klasifikaci to stačilo na sedmé místo.

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

1 Response to Palinkové na Beckeru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *