Viktorin ml. jezdí i za tátu

O víkendu se konaly významené závody. Po Chodovské horské časovce přišla v sobotu 16. 5. na řadu časovka z Kraslic a v neděli Kralovická zastávka Becker Cupu a první závod Českého poháru horských kol, který se konal až pod dalekým Hostýnem, přes nějž vede trasa slovutného maratonu Drásal. Na všech těchto závodech měli Šmoulové zastoupení. A bohužel došlo i na zranění.

V sobotu se jela Kraslická časovka. Necelé tři kilometry dlouhá trasa zabere nejlepším méně než 7 minut. O závodě se rozepsal Tom Linhart na Bikerech. Modrobílé dresy reprezentoval kadet Vašek Vikrorin, který obsadil vynikající celkovou čtvrtou příčku. O 25 sekund za ním přijel Martin Imrich na celkovém 9. místě, v muřích 6. O minutu později za Vaškem se přiřítil Jirka Gossl, na třetím místě ve své kategorii veteráni III za Víťou Hanušem a Ladislavem Fabišovským. Jako další přijel David Mašek, ovšem na horském kole, jelikož silniční má v opravě, jak napsal Tom ve svém pěkném článku. Celkově 26. skončil Lukáš Kopecký s časem 8:30. Závod svou účastí okořenil Láďa Fabišovský, který letos obléká dres pražské Sparty.

Vašek na bedně

Vašek na bedně

Rudá vede

Rudá vede

David na tlustých pláštích

David na tlustých pláštích

Nedělní kralovický Becker Cup navštívili kromě dospěláků Pavla Kodla a Tomáše Makoně naše bajkerka kadetka Petra Janusová. Ve své kategorii obsadila třetí místo a zde je její fotografie ze stránek DV foto:

Petra Janusová na třetím místě

Petra Janusová na třetím místě

Pavel Kodl ml. si na těžké technické trati pod svatým kopcem Hostýnem vedl statečně. Závod jel hodinu a půl, na vítěze ztratil čtvrt hodiny, skončil 33., 4 a půl minuty za 22. Tomem Strnadem z WATTSENGLISH.COM, a pár sekund před Petrem Ježkem z Hnízdil Teamu (děkujeme za úvodní fotku, Vojto!). Do závodu nenastoupil Robert Vokáč, který si zlomil ruku ještě před závodem. Přejeme brzké uzdravení!

Fotky a výsledky na Bikerech.

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *