Rekapitulace posledních víkendů

Tomáš Benc po vítězství v Letech u Prahy zkompletoval medailovou sbírku v dalších dvou závodech KPŽ. V M.Boleslavy dojel druhý a v Trutnově třetí. Doplňení z webu Junior Trophy KPŽ: Mezi kluky nechyběli hlavní favorité, což se ovšem o dívkách říci nedá. Celkovými vítězi se tak stali tři „bajkeři“, kteří shodou okolností sedlají stejnou značku kol SCOTT. Matěj Půlpán si dojel pro své druhé letošní zlato, Matěj Stránský pro své první stříbro a Tomášovi Bencovi se díky třetímu místu podařilo zkompletovat celou sbírku medailí během tří závodů.

Hondzík s Monikou zamířili na tradičního Krále Šumavy. Oba se přihlásili na na dlouhou 105ti km trať. Monice se však cíle dosáhnout nepodařilo. Hondzikovi však ano a spolu s trojící dalších borců projel ruku v ruce cílem na celkovém 62.místě (v kategorii 47.).

Smůla provázela naši výpravu na Chebských kašnách, kde jsme zaznamenali jeden z nejhorších výsledků posledních let. I přesto jsme nechyběli na stupních vítězů. Petra vyhrála svou kategorii a dobře dopadla i mezi všemi ženami, Tomsík nestačil pouze na matadora Víťu Hanuše a Karolina vyhrála druhou nejmladší kategorii dívek. Proti tomu však stojí nekolik pádů, defektů a výsledky jako Fiši 14., Bájo 11., Pavel 10. Vše ještě umocnila Karolina, když po závodě zapomněla na své kolo a nechala jej v Chebu. Naštěstí se kolo našlo a je již zpět. Pro pány (případně tatínky), nikdy nepouštějte samotné ženské na závody – ty se zakecají a na nic jiného nemyslí :-))))))) (získáno z nejmenovaného důvěrného zdroje)

Na Skalce o trochu lépe, ale pouze jedno třetí místo Martina Kofroně ve starších žácích (ihned po návratu ze ŠP). Palinko opět defektil a zbyla na něj brambora. K tomu dvě 6. místa Báji a Karolíny (ml.žky) a jedno 9. Lukyho. Ten měl však i jiné povinnosti.

A ještě pohled do závodů Becker cupu: Ten letos pravidelně objíždí pouze Karolinka a navíc startuje v kategorii do 9.let a také za mladší žákyně. V obou si nevede špatně a v mladších žákyní dokonce průběžně vede. V Domažlicích dojela 3. a 1., v Kralovicích 3. a 5.

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *