Chodovský bike

Překvapivá hojná účast v posledním závodě Karlovarského poháru, ale pokračování smůly z posledních týdnů. Navíc po velmi dlouhé době jsme neměli ani jednoho vítěze. Za poslední roky se to v poháru KVSC snad nestalo.

Z důvodu bolestí pat nestartovala Karolína, na prázdninách byl Ruda a někteří veterání byli na soustředění. Přesto na startu v našich barvách Fiši, Brillák, Kofis, Kozel, Csiplolíniové, Bencík, Ondráš a Tomáš Chvostek.

Nejprve si svůj závod odbyl Ondráš, který ve velmi početném poli dojel uprostřed skupiny na pěkném 6.místě. Pak si zazávodil Bencík, který nestačil pouze na jednoho soupeře z “pralinek” a po pěkném výkonu dojel 2.

Ze startu starších kategoriích již několik smůly kadetů – Kofis se vyditelně trápil na starém kole (po nehodě z MKK),  tempu nejrychlejších nestačil a dojel na konci startovního pole. Kozel v nájezdu do 2.kola odstoupil kvůly defektu.

Tomáš Chvostek v prvním startu na biku doplatil na změnu trati oproti projíždění (Hummel – zase někde nepřehledná křižovatka, protože jsem to s ním projížděl podle mlíka, plánek u prezentace taky nebyl). To byla docela škoda, protože si v úvodu nevedl vůbec špatně. Konečné 6.místo je však velmi dobré.

V elitě jel tradičně výborně Fiši, ale nakonec podlehl Márvymu. Míra Brill si v prvním kole nechal ujet skupinku nejlepších a opět bral pouze brambory. Osmé místo pak sympatickým výkonem bral Pavel Csipy.

Z veteránu startoval pouze Tiby. Na biku se párkrát v týdnu svezl s v závodě vybojoval 4.místo.

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *