Anketa dresů (vč. výsledků)

Vážení členové, vzhledem k přípravě designu dresů (viz diskuse na Valné hromadě) Vás žádáme o vyjádření: které dvě varianty byste si vybrali? Pište do komentářů pod článkem dresy x,y a kalhoty x,j. Termín ukončení je 20. 1. 2015.

dresy2 dresy1

Aktualizace dne 22. 1. 2015: líbí se černá a růžová

Tabulka se sečtenými hlasy je dostupná zde. Vyplývá z ní, že hlasující členové v dresech preferovali nejvíce černý dres (17 hlasů), dále pak růžový (10) a původní (9). Verze založená na původní modré, avšak s národní trikolórou, v anketě propadla s pouhými dvěma hlasy. Michalovy hlasy, které přišly po uzávěrce, započítány nejsou: hlasoval pro černý a původní dres a pro černé a původní kraťasy.

V kraťasech je situace analogická. Vyhrála (celkově) černá varianta (12 hlasů) před černošedou (7), jež získala celkově 4. místo. Na druhém místě se umístila růžová varianta (10 hlasů), na třetím původní (9). Modrá verze s národního trikolórou opět skončila neslavně (2 hlasy).

(Počty hlasů ještě musí projít kontrolním součtem. O dalším vývoji bude jednat výkonný výbor s přihlédnutím k názoru členů.)

graf dresy

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

25 Responses to Anketa dresů (vč. výsledků)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *