Střípky z 20. – 21.6.

IMG-20150621-WA0021

ČP MTB Bedřichov

Na další díl ČP zamířila pouze Karolína a na rozbahněné trati si zajela nejlepší výsledky v seriálu. V XCE sice skončila v kvalifikaci na 9. – 10.místě, ale od postupu do semifinále jí dělila pouhá 1 sekunda. V XCO pak dojela 11., když se opět musela prokousat ze zadních pozic.

O pohár Nové Role

Tomáš Chvostek si vyzkoušel tento menší závod a po sólo jízdě s přehledem vyhrál. Palinko po týdnu bez tréninku dojel druhý za Svoboďákem – “Tri kola ze ctyr za Svobodakem a hrozne to bole trestal jsem se od zacatku az do ctvrtyho kola kde mi ujel.”

Dragoun cup

Asi největší propadák víkendu. Závody bez závodníků. Ve vloženém závodě odrážedel (nejpočetnější kategorie) Honzík Kuliš dojel pro 2.místo.

DSCN0704 DSCN0697

O pohár města Ostrova

Již tradiční závod Karlovarského poháru a podruhé také poháru Peruna byl nejpočetněji obsazen našimi barvami. V kadetech Tomáš Chvostek i přes nepříjemný pád dojel 2.

Stejné místo vyjela i Dáda v ženách – „I když jsem při rozjíždění dost cítila návštěvu sobotní svatby po startu se mi jelo skvěle a 2 kola jsem vydržela jet s vítězkou, ve 3. kole se projevila únava a taky sekaná s tatarkou k snídani, takže mi cukla a už jsem jí nestáhla. Ona jezdí jak šlak. Na Bahnech mi běžně nakládala 15 minut. Asi se lepším. Nevím čím to, asi jak často uklízím, peru žehlím…  Ale 2. flek super, na startovní čáře jsem si tak vysoko nevěřila.“

V mužích naše trojice vidět sice byla, ale bylo z toho pouze jedno 3.místo pro Míru, Palinko byl 5. a Csipi 9.

V závodě se ještě představil Honza a dojel 7. –„ musím říct, že jízda po louce byla opravdu zážitek, závidím všem co jezdí na celoodpružených kolech  , a poté byl i nádherný kamenitý výjez po projetí potokem, ten se mi podařilo vyjet pouze třikrát jelikož mě to mokré gumy nedovolili a vždy někde podklouzly. Jinak pěkný, ale náročný a hodně uklepaný okruh.“

IMG-20150621-WA0022 IMG-20150621-WA0006

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *