Bahno počtvrté a první PAL

O uplynulém víkendu byl zakončen 4 dílný seriál Jarní Bahno časovkou v Čankově. V zavěrečném díle se v našich barvách představila šestka  ve složení Jirka Svoboda, Jirka Bartoš, Martin Řezáč, Kačka Lacinová a Matěj Velát s Péťou Basetlíkem. První čtyři jmenovaní bojovali ještě navíc v celkovém hodnocení seriálu a nakonec i úspěšně.

Pavel Kodl díky Plzeňskému bydlišti využil k poměření se soupeři závod PAL v Touškově a po defektu vybojovalou “bramborovou” příčku.  “Po startu jsem se držel na třetím místě. Během třetího kola mi začlo ucházet zadní kolo a v prostoru cíle jsem dofukoval a propadl jsem se cca na sedmou pozici… Pak jsem ještě zabojoval a nakonec čtvrté místo”.

 

Matěj Velát a Peťa Basetlík – děti 6-10 let – oba absolvovali své druhé závody a jak zhodnotila Kadel “Vedli si celkem statečně, akorát Petřik dojel jako poslední, ale nejmladší ve startovním poli” (poslední ale nebyl) – 7. resp. 9.místo

 

  • Jirka Svoboda – muži 19-29 – 1.v casovce a 1.celkově
  • Jirka Bartoš – muži 50-59 – 4. v časovce a 2.celkově
  • Martin Řezáč – kadeti – 1. v časovce a 1.celkově
  • Kačka Lacinová – ženy 19-29 – 2.v časovce a 3.celkově
    • “Zvolila jsem strategii startovat ze předu, abych se měla kam propadat, když nemám natrenovano.. ? jelo se mi pěkně, trať krásná a závod jsem si moc užila, i přestože výsledný čas není nic extra. Po rovinách se mi nohy krásně točily a do kopce to nešlo kvůli tomu bolavýmu kolenu. Nakonec tedy druhé místo v ženách za Hankou Ježkovou, která mi dala asi JENOM 20 minut ??
This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *