Bahno podruhé

Kolem Třech křížů v Karlovarských lázeňských lesích se jel druhý díl Karlovarského Jarního bahna. Tentokráte za mnohem lepšího počasí a i s početnější naší skupinkou.

Ačkoliv většinou se jednalo o první starty a také otazníky nad výkonností vzhledem k tréninkovým mankům, opět jsme byli vidět. Přehled umístění našich závodníků:

Honzík Kuliš (Děti 6-10 let) – 6.

Martin Řezáč (Kadeti) – 3.

  • “na to, že to byl můj první závod jsem celkově spokojený ? po startu jsem byl na třetí pozici z čehož jsem byl překvapený… Než jsme dojeli k prvnímu sjezdu propadl jsem se asi na pátou příčku… Ve zbylých stoupanich prvního kola jsem se propadl možná na desátou pozici, kterou jsem si obhájil až do cíle… Takže v kategorii 3. Místo ?

Dan Řezáč (muži 19-29) – DNF.

  • “Po startu jsem na tom nebyl špatně, ale měl jsem ve druhym sjezdu pád a drobnej problém s kolem, takže jsem se propadl pomalu až mezi poslední. Do druhýho kola se mi podařilo dostat o několik míst víš, ale pak mi prasklo lanko a závod pro mě skončil.”

Pavel Kodl (muži 19-29) – 2.

  • “Po startu jsem se držel v přední skupince. Jeli celkem rychle a já to nechtěl přehnat hned ze začátku tak jsem si radši vystoupil cca v půlce úvodního kopce. Na vrcholku mě dojel Vojta Marvan a já se za něj pověsil. Ze sjezdu. Pouštěl to tedy neskutečně tak já za nim tedy jenom lítal z kořenu na kořen ? ale dole jsme dojeli první skupinu ? v druhém kole jsem jel furt svoje tempo a čelo se mi začalo vzdalovat… Ve třetím kole jsem měl ve sjezdu defekt zadního takže jsem čtvrtku kola objel téměr na prázdném kole. V prostoru cíle na mě čekala moje záchrana v podobě Katerinky zadního kola ? Martin mi to tedy vyměnil a já už v klidu dojel poslední kolo… Na konec čtvrtý celkově a druhý v kategorii. První závod dopadnul lépe než jsem čekal ?

Jiří Svoboda (muži 19-29) – 6. (debut v našich barvách, navíc obohacen i běžeckým závodem /4. a tudíž i hodnocením v “bahnotlonu” /4.)

  • “První závody a první kilometry na biku vůbec, takže žádný supr výsledek neočekáván, spíš jen težší trénink.I proto jsem se rozhodl i pro raní běh, který byl pěkným zpestřením, ale nebyl úplně nejlehčí. Výsledek mezi běžci žádný oslnivý ?. Na kole se na mě běh a málo najetých kilometrů podepsalo, od druhého okruhu to byl pro mě spíš boj o to, abych to vůbec objel celé… ? Ale trénink kvalitní, příští týden to snad už bude lepší.”

Kateřina Lacinová (ženy do 35) – 4. (stejně jako Svoboďák ještě běžela /2. a byla je hodnocena v Bahnotlonu /8.)

  • “Ráno jsem se přihlásila na běh a sama sebe překvapila, že jsem ten náročný okruh oběhla skoro na pohodu, a bylo z toho celkové 4. místo v ženách a 2. v kategorii. A odpoledne první závod v kategorii žen, no abych pravdu řekla, bylo to těžší, než jsem si dokázala představit. Závod byl pro mě dlouhý a navíc ranní běh se v nohách ozval. Druhé a třetí kolo bylo utrpení, ale líbilo se mi to a na začátek sezony to byl krásný trénink.”

Jiří Bartoš (veteráni 50-59) – 3.

Foto od Tukanů Boba a Pepína.

 

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *