Březovský bike 2018 minulostí

V sobotu 26.5. si na Březové dali dostaveníčko nejlepší bikeři severozápadních Čech v boji o body a mistrovské dresy v Poháru Peruna. 

Dopoledne patřilo těm mladším a ti své zápolení měli jako Mistrovský závod Perun Junior. To znamenalo, že ti nejlepší v kategoriích do 14.let si odvezou originální a jedinečný dres od firmy Sweepsports. Na tradičně zajímavých a náročných tratí se o body utkalo více než 100 mládežnických závodníků a závodnic. Nutno dodat, že i zapálení rodiče a trenéři podali obdivuhodné výkony, nebo během jednoho okruhu mohli své svěřence vidět na více místech díky charakteru a namotání kol. 

Ti starší poznali kombinovaný okruh z etapáku (motokros + stráň) a opět se názory na okruh vesměs shodovaly – okruh je těžký, okruh je pěkný, okruh je spravedlivý. Jak si kdo vedl můžete zkouknou ve Vysledcích

Velké poděkování za uspořádání závodu patří – Městu Březová a “Technické četě” města, Karlovarskému kraji, Lesům ČR, Českému červenému kříži v Březové, společnostem – ISSO, Basketking, Statek Bernard, Grafické studio Bukaj, PJ shop a autoservis, Cyklo Makoň, a všem klubovým partnerům. 

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.