2. závodní středa

Hodinu a půl před startem závodu dětí začalo šíleně lejt a tak to vypadalo, že účast bude rovna nule. Ale počasí se umoudřilo a bylo možno žávodit. Tentokrát bylo více dětí než dospělých. Zejména díky chebskému Profisportu, kterých přijelo 5.

Děti do 10 let závodily 2x 3 krátké okruhy a jelikož součet umístění na prvním místě byl stejný rozhodovalo o vítězi dodatkové jedno kolo. Výsledky: 1. Daniel Šverdík, 2. Karel Tyrpekl, 3. Andrea Tyrpeklová (vš. Profisport)

Děti do 15 let jeli trojzávod 5 + 4 + 4 okruhy. Nejlépe a zcela suveréně si počínal Ondra Sýkora (Profisport) o druhé až čtvrté místo se tvrdě bojovalo. V součtu všech tří závodů byl 2. Martin Kubík před Jakubem Johánkem (oba PlamenChodov), 4. zkončil Petr Fiala (Profisport). Jediná dívka na startu to měla těžké a i přes jistý náskok jej neudržela. 5. místo tedy pro Petru Janusovou (team bike Březová).

Kategorie 2 nebyla řádně obsazena a startovali v ní pouze starší žáci jež měly svůj závod již za sebou.

Kategorie 1 byla tentokrát obsazena 5 závodníky a ve vylučovacím závodě si nejlépe vedl Miroslav Brill, který si po celou dobu držel mírný odstup před druhým Tomášem Strnadem (oba Cykloteam Ostrov). Na třetím místě jezdil osamoceně Pavel Kodl (team Bike Březová). 4. zkončil Jidra Lát (městská policie KV) a prvním odvolaným byl Marcel Ladka (HC Gymso).

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

2 Responses to 2. závodní středa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *