Dvě devítky z ČP

Čtvrtý díl ČP XC zavítal do Aše a naše pravidelní účastníci z něj vytěžili nejlepší sezónní výsledky. Oba se shodně dostali do desítky, když dojeli na devátém místě.

Nejprve Karolína: Start tradičně špatný a tak se zamotala do většího pádu před nájezdem do terénu, který postihl druhou polovinu startovního pole. Pak následovala od nejmladší závodnice startovního pole pěkná stíhací jízda. Za “Skalkou” byla již těsně od desítky (asi 15). Po objezdu rozhledny se posunula přes další závodnice a těsně před nájezdem na lesní úsek “žlabů” se pěkným manévrem “na brzdy do zatáčky” dostala na 9. příčku. Po pár žlabech byla díky pěkné technice jen kousek od 7.místa. Pak se však začalo stoupat a na další posun již nebyla síla. Ve zbytku okruhu si pak jela svým tempem sama až do cíle.

Palinko: Start dobrý, ale několik technických problémů znamenalo propad. V posledních dvou kolech však Pavel se trochu zvedl a díky skvělému výkonu zejména v posledním kole bojoval ještě stejně jako Karolína o 7.místo. Bohužel opět nepozornost a pád znamenali “pouze” již zmiňované 9.místo. Nutno však dodat, že se po dojezdu necítil nejlépe a tak si musel ulevit …. = nechal na trati maximum

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *