Sezóna 2018 zahájena

Čerstvě jaro, sobota 24.3., počasí slunečné a skupinka našich barev odstartovala sezónu 2018. Tradičním otvírákem je pro nás 1.díl Bahna na Linhartu v K.Varech. 

Nejmladší děti na startu byly rozděleny na dvě party. V té co jela 6 miniokruhů startoval Matěj Velát a dojel 4., na čtyři okruhy se vydali Kuba Vokoun 2., Honza Kuliš 3. a Peťa Basetlík 4.. Pro všechny čtyři platilo stejné a překvapující, že každým okruhem zrychlovali a závod na poměrně náročné trati zvládli nad očekávání dobře. 

Na celý jeden hlavní “dospělácký” okruh pak vyrážely žákyně Anna Havelková a Bára Dvořáková. Obě si trať vyzkoušely již den před závodem. Přesto výsledky a cílový čas dopadly nad očekávání dobře až z toho byl trenér Pavel Polák s Karolínou velmi překvapeni. Anna dojela 3. a Bára 4.

Posledním zástupcem TBB ve startovní listině byl prémiérově v Elitě Pavel Kodl: ” … nic moc byl jsem hroznej v technice a snad nebylo kolo kdy bych neudelal chybu… ” Nakonec obsadil 4.místo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V neděli absolvoval ještě Pavel Kodl “legendární” silniční otvírák Velká Bíteš – Brno – Velká Bíteš a cíl měl skromný – závod dokončit a nebýt odvolán. Cíl se splnil tak na 25%. Zpět do Bíteše Pavel dojel, ale cíl neviděl. “…myslim nebyt defeltu tak by se to asi povedlo… v prvnim okruhu kolem bitese jsem v serpentynach trefil kamen a  pichnul zadek ? ” 

 

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *