Soustředění v Toskánsku

Vzhledem k několika omluvám účast našich členů na soustředění byla trochu slabší. Nakonec pouze Pavel Kodl a 5 členů přípravky. Doplnění skupiny bylo několika Ašáky a Vikyho partou. 

Přípravka měla soustředění spíše jako “dětský tábor s koly”. Proto více poznávání i vzhledem k vlnitému terénu a přeháňkovému počasí proběhlo přesunem autem a pěším pozorováním. Co se kde poznalo? Pomarance, Voltera, Portoferaio či vila Napoleona Bonaparte na Elbě. K tomu cesta trajektem, takže zážitků spoustu. Samozřejmě nechybělo kolo a to jak prohlídkou okolí či technikou jízdy přímo na domácí farmě.

Dospěláci pak najezdili více než 1000 km. Palinko vše zhodnotil následovně: “Máme za sebou jarní soustředění. Odehrávalo se v Italském Toskánsku  poblíš města Pomarance. bydleli jsme v krásném domečku bylo o nás bezvadně postaráno díky Hummelovi a jeho dráhé polovičce Olince. Díky Olče se nám nepovedlo nikomu zhubnout , protože jsme se každý večer přejedli jak jen to šlo   Počasí až na jeden den bylo výborné takže jsme najezdili vše co jsme chtěli (něco málo přes tisíc kilometrů). Závěrem bych chtěl ještě jednou poděkovat Hummelovi a Olince za výborně připravené soustředění…” 

Děkujeme našim partnerům k pomoci se zajištěním akce, mj. Auto Eder Karlovy Vary, SEF Sokolov, Algon auto, Karlovarský kraj, Město Březová 

 

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *